SWEDESE-KAMPANJE:

20% PÅ TREE STUMTJENER!

Stumtjeneren kommer som frittstående eller vegghengt, finnes i to størrelser og følgende utførelser: MDF i hvit, svart, blå, grå, aprikos, grønn eller oransje lakk eller i eikefinér.

Kampanjen gjelder for bestillinger i februar 2024.

SWEDESE KAMPANJE:

20% PÅ FLOWER SOFABORD!

Bordet kommer i flere størrelser og utførelser.

Kampanjen gjelder for bestillinger i februar 2024.

 

VI ER STOLTE AV Å PRESENTERE:

FRIMANN HYLLESYSTEM FRA ST.HANSHAUGEN FLISESPIKKERI!

Frimann hyllesystem har norsk design og produksjon og kan bestilles på centimeteren!

Systemet har fine håndverksmessige detaljer, blant annet tapp og sink i sammenføyningene. Frimann tar utganspunkt i et knutepunkt på veggen. Lag et nettverk av disse og fyll inn med moduler etter egne ønsker og behov.

Frimann kan leveres i flere utførelser: eik, ask og bjørk. Kan overflatebehandles etter eget fargeønske.

Ingen størrelser er standard, men det er laget et utvalg størrelser for å bygge 3 høyder og 3 bredder til takhøyde 240cm. På bestilling kan de lages høyere, bredere og grunnere om du trenger det.

Her kan du laste ned Frimann komponentliste: https://static1.squarespace.com/static/5c861c804d546e50d495d8f8/t/650a8b16127b534fc9a240b7/1695189782843/FRIMANN+KOMPONENTLISTE.pdf

NYHETER FRA SANCAL!

Vi har fått inn flere flotte modeller fra Sancal i utstilling. Den komfortable og stilige Tiptoe er tilbake! Vi har også fått inn den gode og omfavnende sofaen Folk, samt de dekorative småbordene Rock! Velkommen for en titt!

TIPTOE SOFA

En sofa som er perfekt for deg som vil ha en passe dyp sofa som det både kan sittes og ligges i.

Tiptoe har ingen løse puter, men består av memory foam som gjør den deilig og myk. Sofatrekket er fullt avtagbart, som gjør dette til en utrolig praktisk sofa i tillegg til å være lekker!

Leveres både som normale 2- og 3-setere etc, etc – men også som hjørnesofa eller sofa med chaise lounge. Du kan velge mellom lang og kort arm.

 

FOLK SOFA

En herlig, myk sofa! Den høye ryggen lar deg hvile nakken og gjør Folk til en svært god sofa å sitte i. Velg mellom flere størrelser og moduler, med eller uten ørelapper.

 

ROCK BORD

En serie med småbord som både er fine hver for seg og sammen i gruppe. Velg mellom lakkert overflate, eikefinér eller speiltopp.

 

NY LEVERANDØR:

NIELAUS

Vi har utvidet sortimentet vårt med en ny levandør, danske Nielaus. De er kjente for sine polstrede møbler, i høy kvalitet, som produseres i Danmark.

Vi har utstilt sofaen Handy og AV 53 lenstol. Handy er et sofasystem mange variasjonsmuligheter, slik at du kan designe din egen sofa til dine behov. Ønsker du sleselong, åpen ende eller hjørnearrangement? De mange modulene gir mange muligheter! Kan også varieres med type ben og plassering, armlen, armputer, fast eller avtagbart trekk – og selvfølgelig type tekstil og skinn! Les mer om Handy sofasystem her: https://www.nielaus.dk/produkt/handy-sofa-system-40/

AV 53 er en nett lenestol med god sittekomfort. Den er formgitt av den danske møbelarkitekten Arne Vodder i 1953, med et formspråk som gjør den like aktuell i dag.

Velkommen til prøvesitting!

 

 

NYHETER FRA GIORGETTI!

Vi har tatt inn flere møbler i utstilling fra italienske Giorgetti. De er kjente for sine lekre, unike møbler med detaljer og håndverk i en klasse for seg! Velkommen for en titt!

 

 FERMOB FARGEKART 2017

 
På tide å presentere årets Fermob-farger!
 
Det er totalt 24 farger – noen er matte/teksturte og andre er glatte/satinerte.
 
Nytt i år er fargen «Cactus» som er en utrolig fin grønnfarge som utfyller de allerede eksisterende grønnfargene(og egentlig alle de andre fargene!) fra Fermob. Flott og harmonisk sammen fargene willow green & Rosmarin – ELLER – frekk og frodig sammen med verbena & willow green. Spør du oss finnes det ingen regler når det gjelder fargene fra Fermob,  velg alltid dine favorittfarger – for møblene fra Fermob har du lenge.
Alle de 24 fargene kan du velge på møblene i rent metall – mens møblene som også er i OTF eller flett (som f.eks. stoler i Costa-serien) er det mer begrenset.
Obs! Fargen Willow green har også endret litt i karakter i form av at de har tilført en anelse «glitter» i fargen (på samme vis som i fargen anthracite).
Vi har de aller fleste fargene representert i en eller annen form i årets utstilling, så velkommen til oss!

Ny produsent – MIYAZAKI CHAIR FACTORY

 

 

 

 

 

CHAIRS NOBODY ELSE CAN MAKE

 

 

 

 

 

IS SOFA

 

 

 

 

Murasawa Kazuteru, Koizumi Makoto, Inoda+Sveje,  Kai Kristiansen og flere

 

 

 

 

“Chairs nobody else can make”
is the pillar of our manufacturing

Miyazaki Chair Factory is a furniture manufacturer established in 1969, who is dedicated to wooden chairs. We developed our technique in manufacturing chairs of Awa dressers, which are the local products, and began to manufacture chairs of our own brand in 2000.

    

We have the concept of “Chairs Nobody Else Can Make” as the pillar of our manufacturing, and have 25 employees to support such concept. The thick branches are the policy of manufacturing which uni es “technique” and “design,” and we hope to blossom out the products there abundantly. Furthermore, the cooperative distributors connect the users and us, because we do not have salespeople. We aim for manufacturing which connects the joy of the creators and users through development of partnership.