NY LEVERANDØR:

HAGEMØBLER FRA ETHIMO!

Vi fornyer vårt utendørssortiment og er stolte av å vise frem møbler fra vår nye leverandør Ethimo. Middelhavsinspirerte hagemøbler, fra Italia, er på plass i vår utstilling! Ethimo kombinerer materialer av høy kvalitet i møbler med fokus på detaljene.

Les mer om Ethimo og deres produkter her: https://www.ethimo.com/en

Under vises hvilke modeller vi har utstilt fra Ethimo.

Flower stoler og bord:

Kilt spisestoler m/arm:

Laren spisestoler m/arm:

Allaperto Nautic sofa:

Play spisebord:

VI ER STOLTE AV Å PRESENTERE:

FRIMANN HYLLESYSTEM FRA ST.HANSHAUGEN FLISESPIKKERI!

Frimann hyllesystem har norsk design og produksjon og kan bestilles på centimeteren!

Systemet har fine håndverksmessige detaljer, blant annet tapp og sink i sammenføyningene. Frimann tar utganspunkt i et knutepunkt på veggen. Lag et nettverk av disse og fyll inn med moduler etter egne ønsker og behov.

Frimann kan leveres i flere utførelser: eik, ask og bjørk. Kan overflatebehandles etter eget fargeønske.

Ingen størrelser er standard, men det er laget et utvalg størrelser for å bygge 3 høyder og 3 bredder til takhøyde 240cm. På bestilling kan de lages høyere, bredere og grunnere om du trenger det.

Her kan du laste ned Frimann komponentliste: https://static1.squarespace.com/static/5c861c804d546e50d495d8f8/t/650a8b16127b534fc9a240b7/1695189782843/FRIMANN+KOMPONENTLISTE.pdf

NYHETER FRA SANCAL!

Vi har fått inn flere flotte modeller fra Sancal i utstilling. Den komfortable og stilige Tiptoe er tilbake! Vi har også fått inn den gode og omfavnende sofaen Folk, samt de dekorative småbordene Rock! Velkommen for en titt!

TIPTOE SOFA

En sofa som er perfekt for deg som vil ha en passe dyp sofa som det både kan sittes og ligges i.

Tiptoe har ingen løse puter, men består av memory foam som gjør den deilig og myk. Sofatrekket er fullt avtagbart, som gjør dette til en utrolig praktisk sofa i tillegg til å være lekker!

Leveres både som normale 2- og 3-setere etc, etc – men også som hjørnesofa eller sofa med chaise lounge. Du kan velge mellom lang og kort arm.

 

FOLK SOFA

En herlig, myk sofa! Den høye ryggen lar deg hvile nakken og gjør Folk til en svært god sofa å sitte i. Velg mellom flere størrelser og moduler, med eller uten ørelapper.

 

ROCK BORD

En serie med småbord som både er fine hver for seg og sammen i gruppe. Velg mellom lakkert overflate, eikefinér eller speiltopp.

 

NYHET I UTSTILLING:

CARUZZO LENESTOL FRA LEOLUX

Design: Frans Schrofer, 2015

Len deg tilbake! Form og funksjon forsterker hverandre i Frans Schrofers design. Resultatet er en svært komfortabel og elegant lenestol. Velkommen til prøvesitting hos oss!

Les mer om Caruzzo her: https://www.leolux.com/collection/armchairs/caruzzo-en

 

Ny leverandør:

HAGEMØBLER FRA TODUS!

Tsjekkiske Todus produserer utemøbler med høy komfort og kvalitet!

Todus har flere valg når det gjelder farger og tekstiler på sine møbler. Les mer om Todus og deres produkter her: http://www.todus.cz/en

Disse møblene må oppleves! Velkommen til oss og ta en titt!

 

NY LEVERANDØR:

NIELAUS

Vi har utvidet sortimentet vårt med en ny levandør, danske Nielaus. De er kjente for sine polstrede møbler, i høy kvalitet, som produseres i Danmark.

Vi har utstilt sofaen Handy og AV 53 lenstol. Handy er et sofasystem mange variasjonsmuligheter, slik at du kan designe din egen sofa til dine behov. Ønsker du sleselong, åpen ende eller hjørnearrangement? De mange modulene gir mange muligheter! Kan også varieres med type ben og plassering, armlen, armputer, fast eller avtagbart trekk – og selvfølgelig type tekstil og skinn! Les mer om Handy sofasystem her: https://www.nielaus.dk/produkt/handy-sofa-system-40/

AV 53 er en nett lenestol med god sittekomfort. Den er formgitt av den danske møbelarkitekten Arne Vodder i 1953, med et formspråk som gjør den like aktuell i dag.

Velkommen til prøvesitting!

 

 

NYHETER FRA GIORGETTI!

Vi har tatt inn flere møbler i utstilling fra italienske Giorgetti. De er kjente for sine lekre, unike møbler med detaljer og håndverk i en klasse for seg! Velkommen for en titt!

 

NY LEVERANDØR:

LAMPER FRA FRANSKE FORESTIER

Som eneste forhandler i Norge er vi er stolte av å presentere vår nye leverandør: Forestier Paris!

Kom innom vår utstilling for å se flere av Forestiers unike lamper, eller se mer på leverandørens hjemmeside: https://forestier.fr/