HOLLANDSKE DAGER!

Vi har Hollandske dager og tilbyr 10% på bestillinger fra Montis, Leolux, Arco og Label!

Kampanjen gjelder ut august 2023.

 

 

SAXO LIVING:

10% på bestillinger!

10% på bestillinger fra Saxo Living!

Kampanjen gjelder ut august 2023.

SAXO LIVING:

CLASSIC SOFAKAMPANJE!

Kampanje på sofaen Classic i skinntypen Sigma i 3 fager! Kampanjen gjelder for sofa i følgende utførelse:

  • 3P/2 (lengde 204 cm) og 3,5P/2 (lengde 224 cm).
  • Metall bein.
  • Vendbar duntopp i seter.
  • Sigma skinn i 3 fager.

3 P/2

Veiledende pris 36.215,-

KAMPANJEPRIS: 28.990,-

3,5P/2

Veiledende pris 42.970,-

KAMPANJEPRIS: 34.495,-

TID FOR HAGEMØBLER!

Bli klar til sommersesongen og bestill hagemøbler nå! Selv om butikken er fysisk stengt, kan du bestille hagemøbler gjennom oss!

Vi har også en del møbler fra Fermob på lager, klare for henting eller levering! Vi har enkelte modeller i flere farger fra bl.a. seriene Luxembourg, Bistro, Costa og Sixties.

Ta kontakt for spørsmål eller bestilling!

Mail: blamann@blamann.com

Telefon: 66 84 68 28

Les mer om våre hagemøbler her: https://www.blamannmobler.no/?product_cat=hagemobler

Luxembourg spisegruppe.
Bistro
Costa-stoler og bord med utrrekk
Sixties

NYHETER FRA SANCAL!

Vi har fått inn flere flotte modeller fra Sancal i utstilling. Den komfortable og stilige Tiptoe er tilbake! Vi har også fått inn den gode og omfavnende sofaen Folk, samt de dekorative småbordene Rock! Velkommen for en titt!

TIPTOE SOFA

En sofa som er perfekt for deg som vil ha en passe dyp sofa som det både kan sittes og ligges i.

Tiptoe har ingen løse puter, men består av memory foam som gjør den deilig og myk. Sofatrekket er fullt avtagbart, som gjør dette til en utrolig praktisk sofa i tillegg til å være lekker!

Leveres både som normale 2- og 3-setere etc, etc – men også som hjørnesofa eller sofa med chaise lounge. Du kan velge mellom lang og kort arm.

 

FOLK SOFA

En herlig, myk sofa! Den høye ryggen lar deg hvile nakken og gjør Folk til en svært god sofa å sitte i. Velg mellom flere størrelser og moduler, med eller uten ørelapper.

 

ROCK BORD

En serie med småbord som både er fine hver for seg og sammen i gruppe. Velg mellom lakkert overflate, eikefinér eller speiltopp.

 

NYHET I UTSTILLING:

CARUZZO LENESTOL FRA LEOLUX

Design: Frans Schrofer, 2015

Len deg tilbake! Form og funksjon forsterker hverandre i Frans Schrofers design. Resultatet er en svært komfortabel og elegant lenestol. Velkommen til prøvesitting hos oss!

Les mer om Caruzzo her: https://www.leolux.com/collection/armchairs/caruzzo-en

 

Ny leverandør:

HAGEMØBLER FRA TODUS!

Tsjekkiske Todus produserer utemøbler med høy komfort og kvalitet!

Todus har flere valg når det gjelder farger og tekstiler på sine møbler. Les mer om Todus og deres produkter her: http://www.todus.cz/en

Disse møblene må oppleves! Velkommen til oss og ta en titt!

 

NY LEVERANDØR:

NIELAUS

Vi har utvidet sortimentet vårt med en ny levandør, danske Nielaus. De er kjente for sine polstrede møbler, i høy kvalitet, som produseres i Danmark.

Vi har utstilt sofaen Handy og AV 53 lenstol. Handy er et sofasystem mange variasjonsmuligheter, slik at du kan designe din egen sofa til dine behov. Ønsker du sleselong, åpen ende eller hjørnearrangement? De mange modulene gir mange muligheter! Kan også varieres med type ben og plassering, armlen, armputer, fast eller avtagbart trekk – og selvfølgelig type tekstil og skinn! Les mer om Handy sofasystem her: https://www.nielaus.dk/produkt/handy-sofa-system-40/

AV 53 er en nett lenestol med god sittekomfort. Den er formgitt av den danske møbelarkitekten Arne Vodder i 1953, med et formspråk som gjør den like aktuell i dag.

Velkommen til prøvesitting!